cs01 Yönetici
| Konu: DeLi V7.Cfg aim Süper Çarş. Tem. 21 2010, 01:52 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Merhaba arkadaslar. Önce özelliklere girmeden şöyle bi önsöz yapayım. Bu Cfg dosyasına uzun zamandır yeni kodlar ekleyerekten ugrasıyorum.
Bu 4-5 Gündür Hiç durmadan nerdeyse 3-4 komut degistirerek , silerek oyuna giriyorum.
Sensivity mouse hızı ayarını bile düşündüm ; 3-4 arkadasıma sordum ve ona göre ayarladım. Yani düşünün her komutun en iyi değerini işledim
Sizler İçin farklı farklı sunucularda denedim , Şunu çıkarsam daha mı iyi olur şunu eklemelimiyim diye düşündüm.
Ama emegin karsılıgını aldım. İşte O Süper Özellikler.
CFG'nin Getirileri ;
(*) CL_ Ayarlarına En iyi değerler verildi.
(*) Tüm Gl_ Ayarlarına En iyi değerler verildi.
(*) Ses Paketi eklendi. Herkesin sevdigi o yumuşak sesler..
(*) FPS 100 Üstelik sabit durumda. Kasma lag , ping , loss sorunu yapmamaktadır.
(*) Mermiler nişan alınan yere gitmektedir.
(*) Özel ve birbirinden farklı aim ayarları eklendi böylece hs oranında inanılmaz bi artış sağlandı.
(*) Lan game oyuncuları düşünüldü. Sadece işe yarayan alias ayarları eklendi.
(*) Setburst Silah ayarları düzenlenerek eklendi. Her silaha özel aim ayarı!
(*) Models paketi eklendi. Görüntü ayarı yapıldı, görüntü net ve parlağa yakın. (Tam Kıvamında)
(*) Yürüme Sesi düzenlendi kulaga daha hoş ve ses kasanlar için birebir.
(*) Duvar arkası kan, sprey, mermi izleri gözükmektedir.
(*) Komutlar aynen özelliklerini yitirmeden Socl 3.7 Geçer. Sxe her sürüm geçerlidir.
(*) INC's Ayarları forumqs.com üyelerinin istekleri üzerine eklendi.
(*) F7 m4a1 + deagle ve tüm önemli ekipmanlar kör vs. F8 : Ak47, deagle tüm ekipmanlar. F9 : Awp ve tüm ekipmanlar + deagle (Oto Buy)
(*) Tekrar komut bulana helal olsun. Binlerce kez kontrol ettim bulamadım. Çünkü yok
(*) Karanlık yerleri göremiyorsanız cfg içersindeki texgamma komutunu 0 değerine çekebilirsiniz.
(*) 1 Tuşuna basarsanız ayarları tekrar yükler. Socl korumasından sonra mutlaka yapın. Hatta öldügünüzde basın hep.
(*) En Son olarak Bunny Komutları girildi.
Dipnot : Görüntü modunu opengl 800 x 600 Çekerek Oynayın!
Dipnot - 2 : HS Atmaktan başınız dönebilir. Dikkat edin DeLi Cfg kullanıyorsunuz.
İsterseniz Cfg'yi açarak Elinde şeker tutabilen bi çocugu çagırın, oynamasını rica edin. Mutevazi Fraglar DeLi Cfg ile yaş tanımaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Lütfen emeğe saygı, kaynak göstermeden paylasmayın. Teşekkür etmeyi unutmayın etmeyen hs atamasın!
DeLi Cfg v7 İndir , Download :[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|