cs01 Yönetici
| Konu: ||WWE Raw SeRies 5 Oyun|| HePsİ Tek LiNk+%100 Kendi Uploadımdır+Caps Bakmadan Geçme Çarş. Tem. 21 2010, 14:22 | |
| ||WWE Raw SeRies 5 Oyun|| HePsİ Tek LiNk+%100 Kendi Uploadımdır+Caps Bakmadan Geçme Arkadaşlar %100 oyunlar kendi uploadımdır rahat rahat indirebilirsiniz. Oyunlar ripdir rardan çıkartmanız yeterlidir. Çalışma garantisi veriyorum.+Oyunlarda yapamadığınız finisherler için yardım edebilirm+Tuş ayarları hakkında yardım edebilirimWWE Raw 2002WWE Raw 2002 oyununda Goldberg, Maskeli Kane, The Rock, Stone Cold gibi isimler var. Oyunu rar dosyasından çıkartmanız yeterlidir.CAPSLAR[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]DOWNLOAD[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]WWE Raw 2007WWE Raw 2007 Oyununa John Cena, Rey Mysterio gibi adamlar eklenerek yeni bir oyun oluşturulmuş. Oynaması eğlenceli oyunlardan biridirCAPSLAR [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]DOWNLOAD[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]WWE Raw 2008 Total EditionWWE Raw 2008 Oyunu WWE oyunları arasında en sevdiğim 2.oyundur. Grafikleri süper(1.capstan anlaşıldığı gibi) ve tavsiye ediyorum. AYrıca oyundaki güreşçiler yeni güreşçilerdir.CAPSLAR[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]DOWNLOAD[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]WWE Raw 2009 Ultimate ImpactWWE Raw 2009 oyunu modern güreşçilerin bulunduğu bir oyundur ve tavsiye ederim.CAPSLAR[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]DOWNLOAD[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]WWE Raw 2010WWE Raw son çıkan WWE oyunudur. Oyunda Shemus, Kofi, Evan Bourne gibi isimler vardır. en sevdiğim WWE oyunudur.CAPSLAR[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]DOWNLOAD[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Emeğe saygı lütfenn!Upload Etmek 8 saatCapslar 30 dakikaKonuyu Hazırlamak 1 saat Teşekkür edip rep verme 15 saniyeBütün Oyunların çalışma garantisi vardır sorularınız olursa mesaj atabilirsiniz.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|