cs01 Yönetici
| Konu: Rar Şifresi Bilinmeyen Oyunların Şifresini Bulma [Resimli] [ 2 Adım ] Çarş. Tem. 21 2010, 03:46 | |
| Rar Şifresi Bilinmeyen Oyunların Şifresini Bulma [Resimli] [ 2 Adım ] Arkadaşlar...Bazen , başta ben olmak üzere biz paylaşımcılar , rar şifrelerini koymayı unutabılıyoruz.VEyahut çok oyun paylaşmak niyeti ile , metın belgesı şeklinde verilen şifreleri kontrol edemeyebiliyoruz...
Şimdi sizlere , Rar şifresini bilmediğiniz (verilmemiş) oyunların şifresini bulmayı öğreteceğim.Böylece konularda daha fazla tatsızlığın yaşanmasına olanak kalmayacak.
Örnek payLaşımımız ;
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Görüldüğü gibi oyunumuz paylaşıldı...Ama oda ne... Rar şifresiyok..Adım 1 :[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adım 2 :[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Arkadaşlar görüldüğü gibi açıklamaya çalıştım.Bu yöntem garantılıdır.
Aklınıza takılan herşeyi buradan sorabılırsınız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|